Nie tylko o Tibii i OTS...
Witam tym razem dam pełne informację na temat OTS.
Exp [300]
Loot [12]
M lvl [220]
Kill [300]
Tibia 8.1
teraz ip:89.228.203.119
Strona OTS:www.kokoots.ubf.pl
Wpadnij a zobaczysz jaki super OTS.Na stronce jest forum

Zmniejsz exp to może pogram : *

Raczej niee
Zobaczymy na Statystyki
Exp [300] Loot [12] M lvl [220] Kill [300]
Exp 300?
Loot 12? ;O to już przesada
M LVL 220 ? O Kr*wa
Zmniejsz na exp 5-50
Loot 1-3
M lvl - 5-50
To może zagram
Ostatnio edytowany przez Adachi (2009-03-02 17:14:34)
Fiklop napisał:
Otóż może zrobię expi 1 i resztę też.Jest teraz dobrze gra już 11 osób i nie narzekają nie chcesz nie graj.Ale mi tu nie obrażaj serwera xD
Gra 11 osób bo to n00by i leca na exp a nie na zabawe ;s

Powiem tak... Rozumiem że nie którzy lubią Otsy z Hihg expem... Ale Ku*** to jest przesada...
Exp 300 ? Co ty sie w mazurskiego bawisz ?
Loot 12 ???????????? Z każdego Demca Mpa i G legsy... zal.pl
MLVL : 200 ? ( BEz komentarza................. -.- )
Skill 300 ? ( Po co sie rozdrabniasz daj odrazu Tysiąc )
A tak właściwie to sie pisze "SKILL" a nie "Kill"...
-100 / 10
Pzdr

Super Ots!! będe grał bo lubie duże expy (ale niczego nie gwarantuje ;p )
Fox
NIe wiem może zagram ale dobija mnie , wejde w regulamin a tam skład teamu OTS'a

@All Up
Ale wy jesteście "przyczepni" nigdy nie odpuszczacie ? On dał reklamę Servera, a nie "pokrytykuj mój server".. Nie chcesz - Nie graj ! Ale takie komentarze typu "same Nooby tam grają" to już przesada... Sorry, ale denerwuje mnie takie coś.. Jak ktoś chce krytykować to niech to zatrzyma dla siebie ... !

@up thx za to, że mnie bronisz a po 1.Nie napisałem, że to mój ots!2.Nie wiedziałem co ma na myśli to pisząc 3.Ja mam tylko 12 lat!! 4.Noobki grają ale jednak grają i się podoba a to, że nie chcą mieć 50 lvl to ich sprawa. 5.Zapraszam bardzo miła atmosfera gra tam nawet sam szanowny Toobi oraz inni z tibia11.pun.pl .Toobi tworzy mapkę i będzie wyjątkowa. 2@up.Już po sprawię, ponieważ koleś którego zatrudniłem pomylił się i tak wyszło ale błąd został/anie naprawiony