Nie tylko o Tibii i OTS...
Ema!
Proponuje zrobić Team na którymś z światów.
Ja bym proponował jakiś mało znany świat by zacząć grać od 0 i mieć wielką frajdę. Na większych levelach założylibyśmy own gildię itp. Ja proponuje mało znany świat: Silvera lub inne.
Chcę żebyście głosowali na jaki świat będziemy grali. Czas na głosowanie macie od godziny 13.00- 17.00.
Jest to 4h. Pamiętajcie o godzinie 17.00 wparowuje na forum i robię listę.
Cya!
Ale na Candii też zaczałem grać. Wbity 14 lvl skills 56/49 pallem ok ok . Tylko zawsze czekam! Ludzię błagam Was! dopóki nie zbiorę znowu kaski na pacca to nie da się grać. A myślę , ze all od razu pacca nie kupją xD
Co do postaci to ją oddałem kumplowi xD

To może hmm, Titania ? byśmy mogli w teamie expic, zabijać innych... Moim zdaniem non-pvp są do niczego bo nie każdy ma pacc a na niektórych światach kolejki są kosmiczne!

calmera jest spx tam male kolejki sa w godzinach szczytu na najwieksza jaka udalo mi sie natknac kiedys jak gralem to 30 chyba ;d

Unitera!! gram tam z Matt'em..

Calmera najlepiej.
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
Zbanowany
Calmera RoX ale jednak ten pomysł nie wypali, wiecie czemu? Było już potąd <przejeżdża sobie po czole> tych pomysłów i mało kto z nich wyszedł z 20+ lvl ; d

Legolas napisał:
Ema!
Proponuje zrobić Team na którymś z światów.
Ja bym proponował jakiś mało znany świat by zacząć grać od 0 i mieć wielką frajdę. Na większych levelach założylibyśmy own gildię itp. Ja proponuje mało znany świat: Silvera lub inne.
Chcę żebyście głosowali na jaki świat będziemy grali. Czas na głosowanie macie od godziny 13.00- 17.00.
Jest to 4h. Pamiętajcie o godzinie 17.00 wparowuje na forum i robię listę.
Cya!
Proponuje yyy.. proponuje .. proponuje
Fajnie że proponujesz
Ja proponuje Guardię albo Xanterę malo ludzi czasem kolejki na (guardi) uahsuahsuah
pozdro xD
Zbanowany
Proponuję Candie. Dlaczego? Strasznie dużo Polaków (ponad 3/4 serwera to Polacy). Gram tam ja-63 knight niedługo znowu ek, gemaro-104 ek, levent-53 rp, smilevamp i dużo innych osób. Małe kolejki jak na non-pvp (max 70 osób w godzinach 17:00)
Nie polecam Calmery. Dlaczego? Bo 3/4 serwera to BR, ciężko znaleśc kogoś z PL.
Scizor
Mówie po kolei :
Celesta , Candia ... lub GUARDIA

Soldier of the North
Guardia może być ;p