Nie tylko o Tibii i OTS...
A WIĘC PROSZE WAS O POMOC BO CHCEM ŚCIĄGNĄĆ FILMIKI ZE STRONY WBIJAM.PL NP WWW.ZERONOTSUKAIMA.WBIJAM.PL
CHCEM POBRAĆ WSZYSTKIE ODCINKI ALE Z TEKSTAMI ITP WIĘC PROSZE WAS O POMOC BO WIEM ŻE PRZED FORMATEM KOMPA GRZEBAŁEM W NECI I ZNALAZŁEM DODATEK DO FIREFOXA LUB WTYCZKE (NIEPAMIĘTAM) I WIEM TYLE ŻE W PRAWYM GÓRNYM ROGÓ EKRANU POJAWIŁO MI SIE IKONA I JAK NANIĄ KLIKAŁEM TO TAM PISAŁO ILE MI SIE POBIERA FILM ITP AHA I JESZCZE JEDNO JAK MIAŁEM TĄ WTYCZKE LUB DODATEK TO WESZŁEM NA YOUTUBE.COM I AUTOMATYCZNIE WYSKOCZYŁ MI OKINKO Z PYTANIEM ....
... GDZIE ZAPISAĆ FILM
MOZECIE MI POWIEDZIEĆ JAKIM PROGRAMEM TO ŚCIĄGNĄĆ LUB JAKA WTYCZKA LUB DODATEK DO FIREFOXA MI POTRZEBNY
Z GÓRY THX
AHA I FILMIKI JAK COŚ CHCEM SOBIE NA DYSK TWARDY WRZUCIĆ A NIE ROZPOWSZECHNIAĆ WIĘC NIEPROSZE O KOMENTY TYPU GOGLE NIEBOLI .... . .... BO PRZED FORMATEM KOMPA WTYCZEK SZUKAŁEM PRAWIE 6 GODZIN WIĘC PROSZE O WYROZUMIAŁOŚĆ
Zbanowany
A ja polecam ściągnąĆ najnowszego real player i tam jest możliwośĆ pobierania, bo sama tak każde anime pobieram

[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Adachi (2008-10-31 07:41:20)
Vezo
K.urwa człowieku dostałeś pare minusów za duble/triple posty a dalej to robisz. Możesz już się spodziewac bana. Minusa dostajesz w tym momęcie także odemnie. Żeby nie było że offtopuje to poradze mu jak to ściągnąc wchodzisz na pewną super-tajną wojskową witrynę www.google.pl
Dobra Vezox co strzelasz sprawdź na date postu omg lubisz odświerzać stare smieci -.- niewiedziałem. Aha jak byc wiedział to w gogle niema wszystkiego i niestrzelaj mi takich textów supermenie zaj.ebany.
Vezo
Punktów : -7
OMG o to mi chodzi ;s
Zevs nie lubię cię ;( Joke xd
@Max War jak to nie jest jeszcze stare pi pierwsze a po drugie już była poruszana sprawa odświeżeń...
Aha i gratuluje dostąpiłeś zaszczytu otrzymania punktu reputacji odemnie ;s
Dobra koniec offtopowania
dobra stary ty jesteś noob bo odświeżasz smieci 3 razy próbuje zamknonć temat a ty mi wyjeżdżasz i odswieżasz kurde no co za zje.b z ciebie porażka genetyczna muwie ci nieofftopuj sam piszesz a oftopujesz.

Max ale debil z ciebie , on nabija posty? hahah ma tyle postow ze wiecej mu nie trzeba, a teraz to ty je nabijasz , leci prezent....

Max War zamknij pysk cieciu bo ciec to ty jestes bucu ... jak ci sie cos nie podoba to w y p i e r d a l a j z forum bo takich noobow tutaj NIE POTRZEBUJEMY ! Lecz sie hooyu ... reputow bedzie maasa ( na - oczywisice ;>)

Poriq ale żeś mu harcorre pojehał i dobrze,Max War "Skąd: Plaża Omaha" chyba żłobek debili...