Nie tylko o Tibii i OTS...

5975586Najlepszy POLSKI OTS!
IP:polski.otserv.net
Nie jesteś zdecydowany czy warto u nas grać? Zapoznaj się z poniższą listą! Wypunktowaliśmy tutaj najważniejsze cechy naszego serwera.
Server dedykowany - Polski.OTserv.net stoi na wysokiej jakości serwerze dedykowanym, podpiętym do siecii szkeletowej który zapewnia bezproblemową grę. Server włączony jest o każdej porze dnia oraz nocy!
Wysokie rate - cały czas odkrywasz coraz ciekawsze partie mapy bez nużącego zabijania non stop tych samych potworów.
Exp stage - równoważą grę i sprawiają, że wysoki poziom osiągają tylko najlepsi!
Exp Stages na Polskim:
* 1-50 - 150x
* 51-100 - 100x
* 101 - 150 - 80x
* 151 - 200 - 60x
* 201 - 250 - 40x
* 250 - 300 - 30x
* 300 - 400 - 25x
* 401+ - 20x
Wysoki (20x) skill rate - nie musisz marnować czasu na mozolne i nudne treningi - skille wbijają się same, podczas expa!
Umiarkowany (3x) loot rate - Przedmioty nie tracą na wartości ale nie czekasz latami aż z potwora "spadnie" upragniona broń lub zbroja.
Ponad 700 domków - napewno znajdziesz jakiś dla siebie!
Questy takie jak Annihilator, PoI, Demon Helmet quest rzucą wyzwanie Tobie i Twojej drużynie!
Profesjonalna administracja - masz dość serwerów na których Game Masterzy faworyzują znajomych? Zagraj na Polskim! Administracja pomoże Ci w każdym problemie a nasi programiści cały czas pracują nad rozwojem serwera i eliminowaniem bugów.
RealMap - klasyczna mapa Tibii zawierająca nasze nowe, oryginalne questy oraz expowiska!
Inwazje i raidy - bądź zawsze gotowy aby zmierzyć się z potworami nawiedzającymi miasta!
Nowe, bardzo silne potwory walka z nimi trwać bedzie dobre kilkanascie minut! W zamian oczekuj unikalnego sprzetu, ktory od razu sprawi, ze bedziesz bardziej doceniany na serwerze!
IP:polski.otserv.net
®28-08-2008//..\\ 22:07:39 ...MÓJ 100 POST !!!®
Termik
ŻAL!!!
Grałem... fajny ale ludzie są to dupy...
...takie nooby i lamy tam grają ... ŻAL mi ich..
...zszedłem sobie na 20lvl na ghoule ... i co jakiś 200+ mnie zbloczył!...
...żal OTS nie grajcie tam chyba że szukacie rozczarowania jak ktoś Was bloknie

5975586No ale nie wszyscy tam są żalowaci jak powiedziałes
Fajnie sie gra tylko własnie te newbie rozpier..... server
Zachęcam do grania!
®28-08-2008//..\\ 22:07:39 ...MÓJ 100 POST !!!®

Gram, podoba mi się tylko czasami nie ma gdzie expić ;[ jak się zajmie jakieś expowisko to jest dobrze .
Zbanowany
@up
A bo nie ;p
@top
Hujski ots i tyle ;p grałem, 45 lvl ide sobie a tu jakies nooby bloczą i ded czasami z nudów pogram mój cik : Lemon Sorc