Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Robie mapki na zamówienie typu expowiska, malutkie wioski itp. Jeśli praca się będzie podobać to proszę o plusa.

Ja bym chcial zebys mi przerobil mapke evo 8.10 tak zeby miasto bylo lodowe dodatkowe 15domkow i nowe expowiska.
Dimek
Sahesaro napisał:
Robie mapki na zamówienie typu expowiska, malutkie wioski itp. Jeśli praca się będzie podobać to proszę o plusa..
przecierz napisał,ze robi tylko male wioski i expiowska a nie jakeis wielkie mapy evo a możesz mi zrobić expiowsko z frost dragon ale zeby bylo kilku pietrowe
Ostatnio edytowany przez Dimek (2008-09-11 23:13:19)

przecierz napisał,ze robi tylko male wioski i expiowska a nie jakeis wielkie mapy evo a możesz mi zrobić expiowsko z frost dragon ale zeby bylo kilku pietrowe
-_- zalpl czy to nie widac napisalem (expowiska) a 15domkow i lodowe enigma city to takie super trudne dla Mappera ze sie wtracasz? ;-0?
Zbanowany
Nie mam mapy evo i nie będe jej przerabiać. Wioski robię same od początku, nic nie przerabiam. Jeśli chodzi o dimka to zaraz cos wykombinujemy

Dla próby, po proszę Mt. Everest (i troche okolic) A tam frosty, crystal spidery itp. Musi być od -1 do najwyższego piętra
Zobaczymy na co cię stać...

Powiem jedno, przerobić Enigma? Pestka... Przerobić całą mape to już trudniejsze, ale jakbym się uparł. a zrobienie ekspowiska... Prosze cię... Jeżeli na 8.0 lub wyżej to dajcie mi evo to w 10min zrobie expowisko z Frostami...