#1 2008-09-07 16:34:43

kondziu94

http://i38.tinypic.com/2ni1vub.gif

Zarejestrowany: 2007-12-26
Posty: 78
Nick: ********
Profesja: selena
Server: 97

Klonowanie items 7.6

Czy wie ktos jak klonowac itemy na ots 7.6 ?
za pomoc dam +
z gory thx


http://r3.fodey.com/13c0257bf798f4fc6afbf5904fe49d0bd.1.gif
http://www.speedtest2.com/results/1603053.jpg

█║▌│║▌║▌│█│▌║│█║█
¹²³ ³² ²³¹ ¹ ¹²³² ³²¹ ³²

Offline

 

#2 2008-09-07 18:38:33

Trojca

http://i36.tinypic.com/25zpd2c.gif

1711139
Skąd: Belgia/Bruksela
Zarejestrowany: 2008-04-27
Posty: 374
Nick: Nie
Profesja: Gram
Server: Teraz

Re: Klonowanie items 7.6

klonować?ale chodzi o komende czy jakieś dodatkowe skrypty?(jak komenda to: /n Magic Sword 1 (to przykład) a jeśli nie to/i 2260 100(dalem na 100 cc)


Od kiedy znalazłem się na dnie, wszystko mi wychodzi.

Nawet w wielkich chwilach znajdą się idioci. - by Legolas.

Offline

 

#3 2008-09-08 17:33:33

kondziu94

http://i38.tinypic.com/2ni1vub.gif

Zarejestrowany: 2007-12-26
Posty: 78
Nick: ********
Profesja: selena
Server: 97

Re: Klonowanie items 7.6

Ale mi chodzi o klonowanie playerem wiem ze sie da bo na ots na ktorym gram wiekszosc osob tak robi


http://r3.fodey.com/13c0257bf798f4fc6afbf5904fe49d0bd.1.gif
http://www.speedtest2.com/results/1603053.jpg

█║▌│║▌║▌│█│▌║│█║█
¹²³ ³² ²³¹ ¹ ¹²³² ³²¹ ³²

Offline

 

#4 2008-09-08 20:30:50

lukimaster

http://i36.tinypic.com/qs3v5t.gif

Zarejestrowany: 2008-07-18
Posty: 805

Re: Klonowanie items 7.6

Wiem ze na 8.1 jezeli jest to silnik by aciek (na innych nie testowalem) to sciagasz mc logujesz sie na tego samego hara 2 razy i przekladasz poprostu itemki z jednego i sie logasz.

Offline

 

#5 2008-10-04 21:20:38

kogixxx

http://i37.tinypic.com/okc0lk.gif

Zarejestrowany: 2008-10-04
Posty: 3

Re: Klonowanie items 7.6

[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]


Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja i nie ma reszty.

Offline

 

#6 2008-10-04 21:53:34

 Dantez

http://i37.tinypic.com/2rxttv8.gif

Skąd: Częstochowa
Zarejestrowany: 2008-03-17
Posty: 1946
Nick: Danreg
Profesja: Elite Knight
Server: Celesta
Level: 116

Re: Klonowanie items 7.6

@up czytales regulamin ???

Sorry Minus
Zapewne keye nie sciagac


2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
http://img268.imageshack.us/img268/9939/25985.png

Offline

 

#7 2008-10-04 23:59:46

slepy

http://i36.tinypic.com/28i01e0.gif

7243678
Skąd: Andrychów
Zarejestrowany: 2008-09-10
Posty: 244
Nick: Nie gram juz sprzedalem
Profesja: w pracy
Server: 111 byl...
WWW

Re: Klonowanie items 7.6

sprobuj rzucic obok siebie 3 platynki przesunac 2 wyzej i szybko na te dwie przesunac ta 1 pokaze ci sie 100 platynek


Pomoglem daj "+" zawiodlem daj "-" ;pp
http://gothic.org.pl/forum/uploads/av-638.gif
http://img191.imageshack.us/img191/4492/52542537.gif
http://img101.imageshack.us/img101/8315/dancerh.gif

Offline

 

#8 2008-10-19 01:22:47

Matys

http://i33.tinypic.com/2mgkoj9.gif

NoobSpam
Skąd: HaJnÓwKa
Zarejestrowany: 2007-12-27
Posty: 591
WWW

Re: Klonowanie items 7.6

Trojca napisał:

klonować?ale chodzi o komende czy jakieś dodatkowe skrypty?(jak komenda to: /n Magic Sword 1 (to przykład) a jeśli nie to/i 2260 100(dalem na 100 cc)

Na 7.6 nie ma komendy /n

lukimaster napisał:

Wiem ze na 8.1 jezeli jest to silnik by aciek (na innych nie testowalem) to sciagasz mc logujesz sie na tego samego hara 2 razy i przekladasz poprostu itemki z jednego i sie logasz.

On prosi o 7.6
@Topic
Poradnik nie moj

Wiele osób patrzy jak inni klonują kase albo nie kończy im się amunicja i im zazdroszczą. Teraz nie musisz podziwiać innych ludzi tylko sam to możesz robić!!!
A więc zaczynamy:

Ściągamy Tibia Auto do Tibii 7.6 link:

(hasło do rozpakowania to: tibiasoft.com)
wypakowujemy Tibię Auto na pulpit i wycinamy wszystko co jest w folderze i wklejamy do głównego folderu z Tibią 7.6

Wchodzimy teraz w folder mods a potem  otwieramy za pomocą notatnika plik tibiaauto-items.

<!-- item codes -->
        <const code="ropespot" value="0x182"/>
        <const code="ladder" value="0x79c"/>
        <const code="smallstone" value="0x6f5"/>
        <const code="bagbrown" value="0xb25"/>
        <const code="rope" value="0xbbb"/>
        <const code="GP" value="0xbd7"/>
        <const code="runeUH" value="0xc58"/>
        <const code="runeIH" value="0xc50"/>
        <const code="runeLMM" value="0xc66"/>
        <const code="runeHMM" value="0xc7e"/>
        <const code="runeGFB" value="0xc77"/>
        <const code="runeExplo" value="0xc80"/>
        <const code="runeSoulFire" value="0xc7b"/>
        <const code="runeSD" value="0xc53"/>
        <const code="runeBlank" value="0xc4b"/>
        <const code="fish" value="0xdfa"/>
        <const code="fishingRod" value="0xd9b"/>
        <const code="fluid" value="0xb3a"/>
        <const code="worms" value="0xda4"/>
        <const code="arrow" value="0xd77"/>
        <const code="bolt" value="0xd76"/>
        <const code="spear" value="0xccd"/>
        <const code="waterWithFishStart" value="0x11F5"/>
        <const code="waterWithFishEnd" value="0x11FA"/>
        <const code="crate" value="0x1B3"/>
        <const code="shovel" value="0xD81"/>
        <const code="closedhole" value="0x251"/>

0xbe3         wklejamy to zamiast tamtego kodu <---klonowanie kasy
0xd7a      wklejamy to zamiast tamtego kodu <---niekończący się power bolt

Jak już to zrobiliście to zapiszcie zmiany i włączcie Tibie 7.6 zalogujcie się na jakiś OTS 7.6 i włączcie Tibie Auto. Teraz wchodzimy w auto amunicja i w amunicja do przeładowania ustawiamy arrow i naciskamy Włącz auto amunicje.
Teraz musimy mieć pusty slot na amunicje i 1cc w backpack-u. Taki jakby sztuczny cc pojawia się w slocie na amunicje i naciskamy na niego 2 razy use i przekładamy do backpack i tak sobie klonujemy kasę.
Teraz o Power Bolcie. Jesteśmy znów w zakładce auto amunicja ale teraz wybieramy bolt i naciskamy znów na Włącz auto amunicję. Teraz znów musimy mieć pusty slot na amunicje i dla odmiany power bolta w backpacku. Teraz bieżemy attack na jakiegoś potwora a power bolt sam się przemienia i się nie kończy.
Można też tak robić z innymi typami amunicji tylko, że wtedy trzeba wpisać inny kod do bolta. Kod można znaleźć w tym pliku tibiaauto-items.

A jak zamaist kasy chcesz jakiegos itemka to w pliku iiems zmieniasz id

Ostatnio edytowany przez Matys (2008-10-19 01:29:15)


Raz na jakis czas Tu bywam

Offline

 

#9 2008-10-19 14:31:51

kondziu94

http://i38.tinypic.com/2ni1vub.gif

Zarejestrowany: 2007-12-26
Posty: 78
Nick: ********
Profesja: selena
Server: 97

Re: Klonowanie items 7.6

THX ale kolego mi powiedzial juz jak ;p
tylko na tamtym servie sie da jak sie usunie postac zaloguje sie na nia i naprai ;]
ale thx za pomoc ;p


http://r3.fodey.com/13c0257bf798f4fc6afbf5904fe49d0bd.1.gif
http://www.speedtest2.com/results/1603053.jpg

█║▌│║▌║▌│█│▌║│█║█
¹²³ ³² ²³¹ ¹ ¹²³² ³²¹ ³²

Offline

 

#10 2008-10-19 15:09:14

Maly Wizak

Zbanowany

Skąd: Zadupie
Zarejestrowany: 2008-06-28
Posty: 1445
WWW

Re: Klonowanie items 7.6

lukimaster napisał:

Wiem ze na 8.1 jezeli jest to silnik by aciek (na innych nie testowalem) to sciagasz mc logujesz sie na tego samego hara 2 razy i przekladasz poprostu itemki z jednego i sie logasz.

OMG to sie ustawia w configu (na kazdym otsie tak mozna tylko hoster musi to ustawiac ) ja osobiscie to wylaczam!

Moim zdaniem oni maja BOTa widzialem rozne takie (* co mozna klonowac items kase itp. *)

Offline

 

#11 2010-09-08 22:59:23

dalk99887723

http://i37.tinypic.com/okc0lk.gif

Zarejestrowany: 2010-09-08
Posty: 1

Re: Klonowanie items 7.6

Dajcie linka do bota plxx cos mi to nie idzie ;p

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
Nie ma tego złego… online koktajl truskawkowy