Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Moje 1 miejsce/oboz zrobiony w map editorze. neidawno je ściagnąłem. A więc:
Parter - expowisko
1 piętro - Powrót i NPC od Fooda
No i dach, ale go już nie muszę pokazywać. Oceniajcie !

Cudowne to to nie jest ale... postarales sie na okolo jakas czern, po lewej stronie jak sie przypatrzysz to broder'u nie ma. Ogolnie jak dla mnie 7/10
Dam 3/5 ,widać ,że się starasz ,Resp nawet fajny ,niepodoba mi sie ta czerń do okoła ,mogłeś to jakoś ogrodzić ściankami ,dodać trochę ziemi lub śniegu dla urozmaicenia
Ostatnio edytowany przez Slepiec (2008-08-29 15:05:09)
Zbanowany
wlasnie zapomnialem dodac wody... dookola ale dzieki za ocenki, tylko ze to jest moja 1 rzecz jaka zrobilem w map edicie wiec zawsze jakies bledy sa...

Termik
No to jak pierwsza... bo już miałem dać ocenę 3/10 ale po 4 poście w tym wątku dam 5/10
Nie ma dokoło niczego- nie wkur*** to Was ? xD
Brakuje borderów- no to przeoczenie chyba ?
Amazon/Valkyrie na śniegu- no... jakieś crystal spiderki czy Yeti ? ;]
PS. Jeżeli będziesz robił w przyszłości mapy pamiętaj że gdy oddasz "klimat" to będzie mapa o wiele lepsza. Wiem że to gra ale jest masa itemów które można wykorzystać. Np. na dole jest śnieg a na 1 piętrze już ściany z lodu ?
Zrozum krytykę "jakby coś".
Zbanowany
jak 1 mapa to daje 5/10 bo widać że się starasz może daleko zajdziesz
Zbanowany
Dodalem expowisko z hydrami dragonami i dragon lordami - ocencie.
Hydra, Dragon & Dragon Lord Island 

Jeśli chodzi o te przekreślone kratki - jest to moja myszka [robione z map editora dlatego wyglada jak kratka] nie zwracajcie na to uwagi jako blad czy cos.

Rozumiem ,że to twoje 2 expowisko ,wszystko wygląda ładnie a rozumiem ,że tego przekreślonego mam nie oceniać ,trochę mało ozdubek ,ale to nie jest takie ważne ,brzegi ładnie zrobione ,daję 4.5/5 ,ładnie się rozwijasz
.
P.S Mapy robisz w RME ??
Zbanowany
Nie, robię w simone. Czasami nie mogę się doszukać krawędzi ale jakoś żyję. Pod 8.0 nie znalazlem rme, ale jak widać wystarczy mi simone. PS. mogę być mapperem na jakim kolwiek otsie. Wymagam:
- znalezienia mi map editora do wersji tibii na jakiej chcecie robić. Oczywiście jestem początkującym dlatego proszę o jakieś łatwe zadania jakby ktoś potrzebował.

hmm.... widac ze poczatkujacy bo tych mapkach bo tak na prawde to jest 5-10 min roboty i to Simone dobrze sie robi. Po prostu musisz sie przyzwyczaic robilem kiedys rme i mi nie wychodzilo.

Nom nom faaaajne 8/10
najbardziej podoba mi się ten resp z Hydrami dragami i dl

Amazonia ; Ech... Poczytaj parę poradników, a później bierz się za lód.
Hydry i dragi ; Nigdy nie mieszaj tych dwóch typów. Nawaliłeś tego jakbyś sam to GM'em miał zabijać. Dajmy na to idzie zwykły grać, a tu pach 3 dragi i 2 hydry. W ogóle detali nie widzę, nie zróżnicowane id trawy, 0 pomysłu na otoczenie.
Tyle ode mnie. Parę słów Ci się przyda, niż zwykła ocena ;] Popraw to, co Ci up napisałem i poczytaj parę poradników ;]
Zbanowany
lol zmieszał chydry z dragonami

Zbanowany
Falowy Comis wes sie odwal od niego moze to nie jest cudowne ale i tak moze byc -.-