Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Witam, mam problem, a mianowicie:
Gram sobie w Assassins Creed Dx9, wykonuje misje itd. a tu nagle mnie wywala!
Wkurwiam sie, ale patrze jaki błąd, ano taki:
Proszę pomóźcie a możecie liczyć na dwa plusy ;]
Zbanowany
Wiem że tylko jeden dzionek różnicy, ale refresh ;/
Maniaczek
Myślę, że powinieneś skopiować sobie zapisy gry i zainstalować jeszcze raz grę!
Zbanowany
Też tak myślałem... ale nie chcesz mi sie tego robić ;p
Maniaczek
To jak Ci wyskoczy błąd to kliknij Anuluj żeby się zdebugował to się może naprawi (wcześniej skopiuj zapisy!!!)
Zbanowany
Hmmm... ściągnięta ;] torrent ;/
Coś nie tak z plikami i na 100% związane z DirectX 9, a ty jakiego masz ? ;P Prawdopodobnie najlepszym wyborem jest ściągnięcie od nowa z innego linka ;P

Zbanowany
@Maniaczek
Już klikałem anuluj to mi kurcze raz nic nie wyskakiwało tylko to że wystąpił problem i zamknięta zostanie, a drugie otworzył mi sie ten debug w języku C++ którego do do końca nie opanowałem!
Albo masz płytke porysowaną. Albo gdy sciagaleś pirata to przeoczyłeś coś albo błąd ci wyskoczył.
Mi też takie błędy wyskakiwały i wiem że one są spodowane uszkodzeniem odczytu.
Zbanowany
@up
Ściągnięty plik z torrenty.org i pobrany w 100,00% przez Aresa, więc nie na płytce
A ja wiem o co chodzi masz pirata i musiales sciagac patcha? Jezeli tak to masz jak w wiekszosci piratach buga z jerozolima jak wychodzis z miasta zapisuje sie odinstaluj patcha i graj tulko ja bedziesz wlazil z powrotem znow musiz sie zapisac i zainstalowac patcha. Za duzo pieprzenia najlepiej kup oryginal albo daj se spokoj.
Zbanowany
@up
Nie miałem patcha, tylko musiałem cracka ściągnąć, ale dziwne, bo nie mam buga z Jerozolimą! Ale i tak tylko mi został do zabicia Robert de Sable i "mistrzunio" :]