Nie tylko o Tibii i OTS...
RiciSułtan łechtaczek
Jak zrobić żeby aol działał 8.0 ijak się obsługiwać komendą /addskill

komenda addskill uzywa sie tak
/addskill rici, level- dodaje lvl
mozna wpisac sword, axe, club, distance, magic, fishing, shielding
Jak dodaje sie gmowi to czasami nie dziala np czesto nie da dodac sie mlvlu
Zbanowany
A ja potrzebuje pomocy do robienia otsa 8.0 mapa itd.
Czesc Jestem nowy macie jakies fajne mapki pod 8.00 bo chce znalesc mapke lodowo ale zadna nie dzila ;( szukam mappera MOZLIWOC DOSTANIA GM ZA MAPPERA NAPWENO GM ;p Ip do ots to 81.190.129.63 powiedzcie jak zmienoc ip i zeby bylo stale bo co tydznien mi zmieniajo i co mam zrobic ? z gury thx :stiupid
Jak zrobic takiego ninja co cos pisze plx powiedzcie !!!! i jak zrobic pod imieniem obrazeczek prosze bardzo bardzo O i macie cos do chakowania (ale nic z RapidShare czy jakos tak bo placic trza a mi sie nie chce ;p
Mialem 19 lev 6k w dp k arma p legsy mialem byc w gildi jak leader sie wloguje mialem wand of pluge w dp pirate bootsy c helma beho shielda 3 wand of dragonbreath na sell ostatnio sprawdzalem z 19 lev na 13 jak chcecie sprawdzcie i powiedzicie jaki lev po nie moge wlonczyc tibia.com nie wiem czemu ;( nick Lija kyvob jakos pewnie tak juz nie pamientam DACIE TAKIE SUGNATURKI Z ZECZAMI I JAK ZDIENCIE WZUCIC POD POSTA ZAMIAST TEGO COOL FAJNEGO "czesc"

@up nie nabijaj postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest opcja edytuj to już drugi temat w którym widze twoje nabijanie postów!!