Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Nie będe długo się wypowiadał, ale daje wam Otsa, który dał mi mój dawny kolega "Kondzio_93". Byłem u nich w team, lecz sprawy się zwaliły i jakoś daje wam ich otsa.
Ots nie ma virusów/ keyloggerów / i innych tego typu.
Link: [Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Mapka ponad 5.1 mb
Zmienione głowne miasto na wygląd prawie Ab
Pododawane expowiska, trainy
Zapraszam do ściągania
P.S Nic w nim nie zmieniałem, nie dostałem pozwolenia na jego publikowanie, lecz oni też nie powiedzieli, że to zabronione
UfekZbanowany
Daje 9.99/10.
Szkielety niektórych potworów są niedopracowane. I niektóre czary jak exori hur zamiast żeby miecz leciał to daje zwykłe exori gran. (u mnie) nie wiem jak u innych. Nie da się /m Frost Giant zrobić. Nie da się robić także /i 2160 100 na 100 crystal coins, /a 10 na tp 10 pól do przodu. Ogólnie mapka ładna, dopracowana, nie tak jak w poprzednich wersjach.
Dobra robota, gratulacje mapki.
Ostatnio edytowany przez Ufek (2007-07-04 11:31:36)
UfekZbanowany
http://img224.imageshack.us/my.php?imag … ybapi7.png
blad z exori
exori con, exori, exori hur, exori mas itd to teraz 1 i ten sam czar
bo o to chodzi za ja nie umiem robic sam czarów.:(
Sir Chiracle jeśli możesz to napisz jak zrobić exori hur w pliku. (na rzucanie mieczami)
Ostatnio edytowany przez Ufek (2007-07-04 12:31:41)
Zbanowany
E tam, trudno, zrób sam czary. Jak się podoba ots to czego jeszcze chcesz?!

hehe dzięki
Posty zbędne skasowałem.

Czemu w formacie rar ten format otwiera mi się na kompie w notatniku i co z tym mam zrobić ???????????

zajbisty ots daje 10/10
Zbanowany
@jata12
Musisz otwierać za pomocą Win Rara, jeśli nie masz to na co czekasz?! Ściągaj odrazu ;>

mam pytanko czemu jak chcem wziasc np /a 1 to mi wyskakuje: Waring Give Your acount or your to andybody! Not Even gamemasters or Cipsoft members will need this data.
People asking you for this information are trying to hack you.
Co mam zrobic na niektórych ots tez tak mam i nie moge wziasc utani hur ani exevo gran mas vis
Czasami tak jest i nie można temu zaradzić.
Zbanowany
W tym pierwszym /a 1 to dlatego, bo w twoich passach może byc cyfra 1, a z tym drugim to tak samo jak z pierwszym, też tak może być ;p. Albo tak jak powiedział Guzur
daje 10/10 podoba mi sie mapa i wogule troche sobie już ją przerabiam daje new expowiska no i bede miec otsa pod 8.0 bo narazie mam twojego 7.92

No fajnie sciagnolem Otsa i Raphas IP changer i nie moge sie polaczyc jak klikam w Ip changerrze activate to pisze Error Tibia client not found ...
To jak to mam zrobic ;> ?
Pozdr0
Zbanowany
Czekaj, bo Raphas 1.0 jest pod Test Server 8.0. A Rapha's 2.0 jest już pod normalną tibie. Ludzie nauczcie się szukać sami!