Nie tylko o Tibii i OTS...
RiciSułtan łechtaczek
Oto wywiad z najlepszym graczem Candii
Verlian : Witaj. Czy mógłbyś udzielić wywiadu dla gazetki Hunted.pl? Makaveli Thug: Chwilka. Makaveli Thug: Pytaj :] Verlian : Powiedz nam coś o sobie. Ile masz lat? Makaveli Thug: Nowa Ruda, dolny śląsk, taka mała mieścinka koło Wałbrzycha, na imie mam Andrzej. Makaveli Thug: Heh, jestem jednym z tych trochę starszych graczy. Makaveli Thug: W lutym skończę 23 lata. Makaveli Thug: Tak poza tym, to co mogę powiedzieć o sobie, połowę życia pochłania mi Tibia. Verlian : Studiujesz? Makaveli Thug: Nie, nie studiuje, pracuję w kafejce internetowej, dlatego też mam wiele czasu na grę. Verlian : Czy masz narzeczoną? Makaveli Thug: Heh obecnie nie, od jakiegoś miesiąca. ;) Verlian : Ile czasu dziennie spędzasz nad grą? Makaveli Thug: Średnio 6-12h, czasem więcej, lecz sporadycznie. Verlian : Od jak długiego czasu grasz w Tibia? Makaveli Thug: 3 lata. :] Verlian : Na jakich światach grałeś poprzednio? Makaveli Thug: Hiberna, pierwszy noobski-knighcik :], później Pandoria, też Knight z powodu internetu, zbyt częste kicki… Verlian : Candia jest światem typu No-PvP. Jaki jest Twój sposób na przetrwanie? :P Makaveli Thug: Hmm, nie mam żadnego sposobu, teraz mało kto może mi utrudnić grę tutaj, a poza tym jakoś szczególnie nie brakuje mi pk’owania, czy tam walki z pk’rami. Makaveli Thug: poza tym, mam knighta na Pandorii, tam mogę czasami powalczyć, jak mi się nudzi ciągłe expienie. :] Verlian : Jesteś dla wielu idolem Power Game’ingu. Możesz coś polecić nowicjuszom? Makaveli Thug: Hmm, wystarczy mieć trochę czasu i jeszcze więcej chęci, Sorcerem PG nie jest trudne… Verlian : Jaki jest Twój sekret na dorobienie się fortuny? Patrząc na Twój domek, stwierdzam, iż jesteś także kolekcjonerem Rare-Items. Makaveli Thug: Hmm… z kasą u mnie ciężko… Wszystko przez ilość deadów, neostrada nie polecam jej nikomu. W domu, mam prawie codziennie kicki…, przez co nawet miałem ostatnio 11 deadów w miesiącu… co daje 550k na same blessy. Ale polowanie na demonach, przynosi wielkie korzyści pieniężne… Zresztą to w miarę nowy serwer, przedmioty jeszcze są dość drogie, chociaż teraz widzę, DSMy sprzedają już po 100-120k :/ Verlian : Dlatego dla wielu jesteś idolem, mało kto podniósłby sie po tylu deadach. Makaveli Thug: Tak, nie raz słyszałem, ze inni po tylu deadach by już nie grali… Ale jakoś daje radę… zazdroszczę tym co nie maja problemów z netem i nie wiedza co to znaczy stracić połączenie w grze i zalogować sie już w świątyni… Verlia : Jaka jest Twoja motywacja do dalszej gry? Makaveli Thug: Hmm, nie mam chyba żadnej, wiem że odrobię, padłem raz, odrobię i zrobię kolejne lvle i wiem, że znowu padne, bo neta zerwie, ale i tak jestem do przodu… Poza tym chcę wbić 200lvl, wiec nie myślę nad skończeniem gry, gdy padam… Verlian : Czy chciałbyś na koniec wywiadu udzielić początkującym jakiejś rady oraz kogoś pozdrowić? =] Makaveli Thug: Hmm rada dla początkujących, nie załamujcie sie po jednym deadzie i nie róbcie co chwile nowych postaci, bo to za bardzo do niczego nie prowadzi i pamiętajcie, to tylko gra :] Dużo ludzi gra, padną 2 razy i robią nową postać i znowu dochodzą do 40 poziomu i tak w kółko… nie wiedzą jak się expi, przykładowo na 80 lvl, tracą ta przyjemność… Makaveli Thug: Chciałbym pozdrowić wszystkie ofiary kafejkowe. Verlian : Dzięki wielkie za udzielenie wywiadu, i życzę powodzenia w dalszej grze! Makaveli Thug: Dzięki również. :]
Teraz ma 190 lvl
Ostatnio edytowany przez rici (2007-05-26 09:00:59)

190 lvl jego cel to 200lvl dojdzie to tego:)