Nie tylko o Tibii i OTS...

PAMIENTNIK ROKSTAJERA czensici 1
Witam wszystkih kturzy mnie czytajom i dziekuje rze interesujecie sie mnom. Wienc zaczne , oto muj dziennik który prąwadze od kont zaczołem graci w tibje, a tak przy okazji jestem Zenonisław ( nazwiska nie podam bo tata nie pozwilił gadać z obycymi)
Wszystko to dzieje sie w rooku 2007.
CZĘŚĆ 1
10 styczen - na imieniny tata pozwolil mi zainstalowac gre , ależ się wtedy ucieszyłem. Zainstalowałem tibije , bo pisało coś po angielsku i myslałem że to gołe dziewczyny .
11 styczeń - FUCK @!# to nie gołe dziewczyny !!!! Ale wyczytałem na jakimś forum o tibi z końcóówka org.pl że to jak sie nabije 20 level na roku i kupi PAKK to można oglądać gołe dziewczyny !!!!!!
12 styczeń - Po tym jak dostałem 2+ z matematyki tata pozwolił mi znuw włonczyć kompa , oczywiscie weszedłem na tibje i robiłem kłesta !!!! to był mój pierszy kłest a nazywał sie "select outfit".
13 styczeń - Już wiem o co chodzi ! jak sie kliknie na kwadracik to się robiom czerwone włosy !! To napewno ten piosenkarz dał łapówke ciap-sowtowi rzeby umiescili go w tibji.
14 styczeń - Ale ja jestem niemondry -.- to trzeba było tylko OKEJ wcisnonć , ale najważniejsze ze kłest zgłowy.
17 styczeń - Ja nie jestem już nubem , teraz mam 2 poziom i chodze na szczury i mam buty i nie mam zbroji bo jestem twardy wojownik i po co mi ona ! Ide se przez rynek i tu nagle ktoś pisze "Buy shovel ? 13 gold coins" a ja mu odpisałem że sam jest głupi cymbał i niech nie myśli że nie znam angjelskiego !.
18 styczeń - Cały czas mam drugi poziom ale teraz expie na Owieczkach bo one mnie nie gryzom a szuczury mnie gryzom.
19 styczeń - O ja !! odkryłem buga !! dostane golden spodnie ! odkryłem buga że owieca nie daje expa ! napisałem do gm , ale oni som głupi !!! nie piszcie do nich !! ja mu napisałem że owiece nie dają expa a on mi napisał You are banan i mi zbananował konto !! debil nikt mnie nie bedzie wyzywał od banana !!
26 - styczeń - biore sie do roboty i odrabiam 7 dni kture mi zabrał ten głupi Game Majster !! Kolega powiedział mi co to jest trap i ja sie właśnie zemszcze na gmie i go trapne na ratach !!!! i napisze że ma mi dać Chain Zbroja ( tak jak na rookstajera przystało) albo zginie !!!!
27 styczeń - postanowiłem sie nie mścic i rozegrać zemste mniej patologicznie i zadzwoniłem do ciap-sowtu na skarge ale tam wszyscy gadali chyba po arabsku i sie rozłonczyłem.
28 styczeń - wystałem prywate masage do Gjema napisałem że jeszcze raz dostane banana na moje konto a pożałuje , napisałem także że moja cicocia jest Iracką feministką , mój dziadek jest z mafji , a wujek to billaden. Hhahaha Gjem teraz pewnie sra w gacie ze strachu !!!
29 styczeń - o rany jakiś chłopieć z indiańskiego plemienia wałnoł mame krzesłem bo wyłączyła mu z prądu elektryczny nocnik ! o rany ale on jest teraz sławny i harkorowy ja też tak chce !1
30 styczeń - Dzis usłyczy o mnie cały świat , skatowałem mojego psa lornetką na sznurku , przyjechali po mnie jacyś ludzie w czarnych maskach , powiedziałem im że halowin już był a oni założyli mi kajdanki takie jak na filmach tatusia (tylko te nie miały puchatych poszewek)
Cionk dalszy nastompi.
Co zrobią Zenusiowi ludzie w czarnych maskach ? Tego dowiesz się w następnej części "Pamientnika Rokstajera".
CZĘŚĆ 2
1 luty - panowie w czarnych maskach puścili mnie , bo mówili że to pomyłka ( szukali miejsca gdzie ukrywa się 12 zboczeńców którzy ucielki z zakładu dla chorych psychicznie )
2 luty - oh nie !! moje konto znowu zbananowane !!! Dostałem mejla że moje konto nie jest zbananowane tylko usunięte za groźby w stosunku do GMa !1 , z nerwów pogryzłem klawiature
3 luty - kończe z tibją , ściągam gołe dziewczyny
4 luty - O nie Bleee to byly gołe emerytki po sześćdziesiątce !!! kupiłem kotno na aukcji internetowej (bardzo dobra postać 16 lvl na rooku !!)
5 luty- ale mam szczęście kupiłem bardzo tanio konto gram , gram a tu nagle
13:27 Łoki Toki - Witam wygrał pan darmowego PAKK'a , aby go uaktywnić prosze wejść na naszą strone http://www.tibia-com-free-pacc.yoyo.pl , należy podać nam passy i zaczekać 5 minut.
6 luty - oszuści , ukradneli mi konto !!! O nie tata mnie pobije
7 luty - tata zabrał mnie do lasu na spacer , przywiązał do drzewa i przygrzewał mi nogi żelazkiem mówiąc "JA CI DAM FREE PAKKA"
8 luty - nie jestem noobem , grałem całą noc i mam już 8 level , postanowiłem wyjść na majn bo na rooku nie moge grać bo jestem za dobry i bym nie dawał grać innym rokstajerom.
9 luty - wow ale na majnie jest super , moge zabijać ludzi !!!! zabiłem już 3 i ten ostatni mi zrobił malinke
10 luty - dowiedziałem się że mam red skulla i musze czekać 30 dni aż zniknie
10 lutego - 10 marca - cały miesiąc oglądałem filmy tatusia
11 marca - wow malinka znikneła ide expić , expie na wontrobach , pewnie jesteście nooby i nie wiecie co to jest ale jak bedziecie tak doświadczeni jak ja to sie dowiecie.
12 marca - mam już 600 sztuk złota , ide coś kupić , po drodze znalazłem ciało ludzia a w nim jakieś dziwne buty ( YOu see boots of haste ( arm:0) , FUCK ale ziom miał słabe buty HAHAH moje to mają 1 ARMa
13 marca - kupiłem buty sandals , dzięki nim można chodzić po bagnach
14 marca - jestem w drodze na bagna ide testować sandały
Jestem autorem tego Pamiętnika. Proszę o komentarze , mam nadzieje że sie podoba.
Ja nie mam dyslekcji. Zenonisław ma Dyslkecje , dysortografie i wszystko co DYS. Wszystkie błędy ortograficzne/językowe były zamierzone.
To zostało skopiowane z innej stronki mam nadzieje ze sie uśmialiście. Pozdro dla wszystkich
Ostatnio edytowany przez Sebek (2008-01-31 23:38:59)

Zbanowany
O looool, buahaha xD Nie źle xD
niech nie myśli że nie znam angjelskiego !.
On nawet polskiego nie zna
nikt nie bedzie mnie wyzywal od banana
To mnie dobiło xD
Ostatnio edytowany przez MixFixGirl (2008-01-31 23:48:41)

Na razie niema dalszych części ale doszły mnie słuchy że maja być jak będą to na pewno dodam.
Ostatnio edytowany przez Sebek (2008-01-31 23:58:23)

Zbanowany
Spox To czekam na nexta

Suuuuper!!! Hmmm może też napisze swój "pamiętnik" xD??
Zbanowany
Dawaj, napisz, będzie się z czego pobrehtać
UfekZbanowany
Haha super !!! zarabiste a najlepsze :
7 luty - tata zabrał mnie do lasu na spacer , przywiązał do drzewa i przygrzewał mi nogi żelazkiem mówiąc "JA CI DAM FREE PAKKA"
,
to był mój pierszy kłest a nazywał sie "select outfit".
JA CI DAM FREE PAKKA HAHA ^^
Ostatnio edytowany przez Seba9 (2008-02-01 20:31:48)

Jóź ci mówię [.img]tu stronkę wklej[./img] ALE BEZ KROPEK !!
Mam nadzieje ze pomogłem.