Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
@up
Powinieneś mieć bana za te ,,złote itemy" - 1. klonowałeś. 2. już nie ma tej opcji ulepszania itemów ... a ty masz te itemy ; o wgl. w pvp kozaczysz - bo mlv z itemami 100+, hp 2k+, o manie nie wspomne
@up
dostajesz minusa ,za 2 znaki :<<<<<
@topic
Bamboleo napisał:
Mimo ze to jest serwert roberta nie powinienem sie wtracac.
Ale jak widze ze koledzy aka puca maja jakies legi,nie wiadomo co niedostepne dla zwyklych graczy to co mam robic? smiac sie czy plakac?
Rozumiem gdyby siedzili cicho na dupie,a nie rzucali sobie po dp,a zwykli gracze "wtf CO TO'' i sciana.
//
Robert
Skoro Ciebie nie ma to kto ma dostep do konsoli?
Pomysl ze przez konsole mozna latwo wyciagnac dane.
I nie patrz czy ufasz komus czy nie,ufaj tylko sobie.
Rzucali w dp? Jedynie rzucał po dp itemki Hellu, pokazywał te upgradery. Zresztą, dostępne są dla innych graczy. Pisałeś na gg żebym dodał ten slot system z otlandu, dodałem BEZ ŻADNYCH PRZERÓBEK, a dodawać sloty można black skullem który leci z hellspawnów. Kiedy moge, wtedy włącze serwer keidy nie działa.
#Hellu
Zabijał ten Banner~, bo to jest jakiś pojeb i nie potrafi troche pomyśleć. (Ta, noob zagrania)
Więc znów nie pierdolcie o mnie, bo nic tym razem nie odjebałem. Slot system chciałeś, masz. A że nikt nie pomyślał że black skullem można coś zrobić to ma pecha.
Sorry, nie black skull tylko kryształek aka id 8300
Ostatnio edytowany przez Robert (2010-08-09 17:40:18)
A i jeszcze ssik ode mnie.
Tym razem próbuje być spokojny, ale kiedy kilka osób na mnie wjeżdża to lekko trudne.
Ee, skąd ty go w ogóle wziąłeś, że nawet nie wie kim jesteś?; o
+ Rozbawił mnie tym;
19:49 CM Banner: Dobra zostawiam was... to nie ma sensu jak pogadam z robertem na rl to zmieni zdanie ^^
19:49 CM Banner: bo przez neta nic nie zrobie
19:49 CM Banner: elo
Jakbym go znał;(
Ostatnio edytowany przez Robert (2010-08-09 17:51:06)
Skad Ty go wziales?
Z PCK? Koles ma max 13 lat i jest jebanym nie ogarem.
Res charow, zmiana klienta na 8.54-57, BALANS i jeszcze raz BALANS profesji, 0 noob itensow aka nob evo x9999 i masz dobrego otsa.
k44.hopto.org, niby orsh a wary przepiekne <3!
Dziekuje, dobranoc.
P.s Kamyk aka cegla, mozesz mi plusa dac ; **
@up
ty mi też
@Topic
Naprawde fajny ten CM . Przy pk zaczął mnie trapować i padłem . Oby tak dalej !
Robert aka Redania napisał:
Tym razem próbuje być spokojny, ale kiedy kilka osób na mnie wjeżdża to lekko trudne.
Miałem tak dokładnie przy każdym moim OTS'ie, a najbardziej przy Immortalu, gdzie wszyscy się wkurwiali...
Pamiętasz ten serwer?! Nawet ty się mnie czepiałeś... Ale z czasem znalazłem na to rozwiązanie robisz tak: Wdech, wydech, skupiasz się i lejesz na graczy, poprawiasz serwer tak aby nikt się już nie wkurwiał (nie myśl wtedy o wkurwionych graczach xDDDD).
Ale ja jestem mądry )))
Ostatnio edytowany przez Justin Bimber (2010-08-09 20:30:22)
Grecja-Kreta 29.07.2010---12.08.2010
Bardzo racjonalne zachowanie Bannera
Nie chciałem mieszać się w tą sprawę ale gdy CM BANNER zaczął robić wrogom bossy i teleportować ich to lekkie przegięcie ^^