Nie tylko o Tibii i OTS...
Termik
Polski raper Peja, czyli Ryszard Andrzejewski, kolejny raz ma kłopoty z prawem. Sprawa jest poważna, bo raper sprowokował swoich fanów do pobicia jednego z uczestników koncertu wykonawcy w Zielonej Górze. Wyglądało to jak lincz. "Wiecie, co z nim zrobić" - krzyczał wściekle ze sceny. Sprawę ujawniła redakcja TVN24.
Awantura zaczęła się w chwili, gdy pobity chłopak pokazywał "środkowy palec" raperowi. Peja wpadł w szał. Zamiast zignorować 15-sto letniego "fana", postanowił rękami swoich słuchaczy wymierzyć sprawiedliwość.
- Ty k...wo, pedale! Jak ja k...wa rapowałem, to ty żeś nawet nie wiedział, jak się k...wa wysr... - krzyczał ze sceny. Na reakcję publiczności nie trzeba było długo czekać. Rozjuszony tłum rzucił się na chłopaka i zaczął go okładać pięściami ku radości samego artysty oraz przybyłej gawiedzi.
@Topic
Żal mi Peji i tych "frajerów" czyli fanów.

On jest zjebany, ma wyjebany dom i reprezentuje biede.

Not To Easy
Nie cierpię hip-hopu i rapu bo to jest zjebane na musk których raperzy nie mają
Peja -.-
Mr PawloZbanowany
Nie wiem co wy do niego macie.
Byłem na tym koncercie, ale niestety po drugiej stronie "widowni" : pp
Ostatnio edytowany przez Mr Pawlo (2009-09-17 08:03:01)

Ta peja jest jebnięty, musiał się na kimś wyżyć, tym razem wypadło na tego biednego 15-latka. Pewnie był naćpany, bo żaden normalny, a nawet nienormalny artysta by się tak nie zachował.
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
Mr PawloZbanowany
Seafily, naćpany pewnie i był.
Ale ten nastolatek sam sie w to wpakował..
Bo jeżeli go nie lubi, to po kiego wgl przyszedł na ten koncert, i żeby tego było mało pokazywał fakera..
To też trzeba mieć nasrane..
Ostatnio edytowany przez Mr Pawlo (2009-09-17 14:28:42)

#up
Widać, że jesteś niedoinformowany. Wielu było tam raperów, bo miałam jechać nawet na ten koncert, chłopak mógł przyjść tam dla Elda, czy Kaczora -..-'

Agresja rodzi agresję.... Należało mu się, btw Peja nikomu nie powiedział "najeb mu" czy coś tego typu. Szanuje go za jego muzykę, gdyby ten chłopak nie sprowokował Rysia wszystko by było ok. Pozatym ten typ to konfident i cwelowac takich!!!
BLACK STAR COME BACK
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
Fighting For Better LIFE~~Friends? They know who they are....Alex,Caliber, Vez[*]~~
Kakashi R.I.P, dla mnie nie istniejesz...
Mr PawloZbanowany
@Andzia
Właściwie DaVo już Ci odpowiedział..
Zevs też szanuje go za muze.
I myśle że żeby nie on i HG to w Polsce nie byłoby dobrego HH
Właśnie. Peja nie mówił " najebcie mu"
Maybe on miał na myśli wywalenie go z koncertu a nie pobicie w końcu krzyczał " Wiecie co macie zrobić"
A nie "najebać mu "
Fani mogli to inaczej zrozumiec
Ostatnio edytowany przez Mr Pawlo (2009-09-18 17:18:28)

#up
Szanujesz za muzykę?
Peja - w co drugiej piosence reprezentuje biede z nowego ferrari i wypasionego domu. Gdyby reprezentował biede, tak jak ładnie umie o tym rapować to dawałby potrzebującym i mieszkał w bloku. Reprezentuje biedie umysłową
Hemp Gru - JP, JP, DŻOJNTY! Tyle na ich temat.
Ps. Mógł tam być dla Elda
Nie silcie się, aby mi odpisywać, bo nie mam zamiaru pisać o tym pacanie, moich poglądów nie zmienicie.
#Zevs
"Ty kurwa pedale! Jak ja rapowałem dziwko, to ty żeś kurwa nawet nie wiedział kurwa jak się masz wysrać kurwa, ty kurwo! [aplauz fanów] Wiecie, co robić, nie? Wiecie, co z nim zrobić?! [psycho-fani nacierają] Tak kończą frajerzy, właśnie tak! Wszystko na mój koszt, wszystko na mój koszt. [psycho-fanki Pei: "pizgaj go! pizgaj!"]." Tyle w tym temacie.
Aff... jaki on ma bogaty słownik, co drugie słowo "kurw a"
Ostatnio edytowany przez Andzia (2009-09-18 17:51:41)

Not To Easy
@up
bo Peya myśli, że jest fajny bo ma ryj jak nadepnięte gówno
tyle w tym temacie

@Not to Easy Pierdolisz bo go nie słuchasz, i chuj wiesz o nim ew. jego muzyce.
@top Chłopak sam się wpierdol*ł w gówno, jedyna rzecz w czym Peja przesadził było "nakłonienie" fanów aby mu wpierd*l wpuścili ale jeżeli był świadomy co robi (pokazując "fakka" Peji) powinien wiedzieć na co się kurwa naraża, a teraz Rychu zbiera gówno za tego popierdoleńca. Jestem z Rychem i Liroy'em.
Co do postów od innych, tak teraz to cenzura nie nawidzicie Peji, i taki lamer z niego, tak ? A kurwa wcześniej to pewnie połowa uważała go za jednego z najlepszych raperów, jeżeli tak było to powinno wciąż tak być. A tu kurwa, widzę jakie kurwa mać ... Jbć i tyle, bo już mnie kurwica łapie ; x
Ostatnio edytowany przez xXxDanioSxXx (2009-09-20 10:17:58)

Not To Easy napisał:
Nie cierpię hip-hopu i rapu bo to jest zjebane na musk których raperzy nie mają
Peja -.-
Musk? ile masz lat. Ale szczerze, możesz na pw.
# Andzia
To Ci powiem że JP JP 100% to Firma.
HG jest spoko, co ty chcesz? No dobra Dr. Joint, Zjedz Skręta to tylko o Lolkach. H.W.D.P, Nienawiść wiadomo o czym, ale reszte muzy ma spoko.
# top
Peja naj*bany w 4 dupy i najarany na 100% był. Pamiętam jak u mnie był Peja. Wbija na scene "Siema ku*rwa!" Mylił zwrotki czasem, ale no ma dużo muzy. Ten kolo sam sie w to wpakował pokazując Fakasa Peji.
Sam go szanuje za muze. No może zapędza jakąś tam Betą, ma chate zajeudeżystą. Reprezentuje biede bo z biedy startował i zarobił (koncerty itd.).
Moje zdanie. Pzdr.