Nie tylko o Tibii i OTS...
Otórz wybierasz sobie jakiś dłuższy tekst po angieslku najlepiej z przetłumaczeniem ale sam se przetłumacz.
Tranlate.pl słynie z tego że głupio tłumaczy zdania.
No i jak już masz ten tekst wpisujesz lub wklejasz go i tłumaczysz i grzejemy się z tego co wychodzi
Ja 1!
Normlanie:
The year is '94 and in my trunk is raw
In my rear view mirror is the mother fuckin law
I got two choices yall pull over the car or
Bounce on the devil put the pedal to the floor
Now i ain't tryin to see no highway chase with jake
Plus i got a few dollars i can fight the case
Translate xD:
rok jest '94 i w moim kufrze jest surowiec W moim tył (tyłowy) opinia (widok; oglądać; ze względu na) lustro (odzwierciedlenie; odzwierciedlać) jest matka *fuckin* prawo (reguła) otrzymuję (dostał się) dwa wybory *yall* ciągnąć (ciąg; napięcie; podtrzymywać; wciągać) nad samochód (samochodowy; wagon) albo Odskakiwać (odskok; blagować; samochwalstwo) na *devil* kłaść (położył; położony) *pedal* do podłogi Teraz *ain't* *tryin* widzieć żadnej szosy ścigają z *jake* Plus otrzymuję (dostał się) niewiele (niewielka ilość; niedużo) dolary mogę walczyć wypadkowi (sytuacja)
Po polsku nie umiałem

Najgłupszy pomysł na świecie... Jezu, tylko spamujesz.. Nigdy nie zrobiłeś nic inteligętnego... Najprawdopodobniej Kakashi po prostu, zamknie ten temat. Ale gdyby jeszcze Ciebie zbanował... Forum miało by mniej "SYFU"..

To nie jest "translate google" gebiuszu tylko "translate.pl" w odróżnieniu od tego twoje "translate google" tłumaczy 100x lepiej.
Poćwicz Kamil. ...
Wy jesteście downy i jak macie dalej spamować to nie w tym temacie i czkeam na wasze tłumaczenia
Szakal jest spammerem
-------------------------------------------
Szakal is a spammer
Pasuje? Obraziłem cię? Ohh nie przepraszam
Ostatnio edytowany przez Uzioo (2009-06-06 11:24:35)

I kolejny beznadziejny temat. Szakal daje ci to jakąś satysfakcję ? Z tego, że robisz beznadziejne tematy a potem obrażasz innych użytkowników ? Jak bym chciał, tobym dawno ci wygarnął, ale mam rozum i nie zrobię tego.
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
Gość
Najlepsze to jest to>
dupa to ass, ass to osioł, osioł to donkey, a donkey'a w ogóle już nie tłumaczy d:

Szakalowi przyda się urlop od forum.