Nie tylko o Tibii i OTS...

@Davidaf
Ok, możesz być grafikiem, pokaż mi swoje prace na GG.

@refresh
Niestety do tej pory nie znalazłem mappera, więc zapowiadanej mapy od 0 nie będzie Bardzo żałuję, że nie znalazłem mappera bo teraz nie wiem jaką mape dać do OTS'a. Jeśli możecie swoje propozycje umieszczajcie w tym temacie.
Za pomoc z góry dzięki.

jesli mozesz podaj mi linka do downloadu tej mapy
Szukałem i nie moge znaleść
Imię: Tomek
Doświadczenie: Dobrze/Bardzo dobre
Swoje prace: Widziałeś, nie mam, format konieczny.
Dlaczego Ja: Poprosiłeś.
Tylko teraz taka sprawa, że nie wiem czy będę mógł zrobić to co będziesz chciał. Mam bardzo dużo zajętego czasu. Spróbuję znaleźć również na mapę ale nie obiecuję, pomoc byłaby wskazana. Mapa Vanillia, tak? I ew., jakie wynagrodzenie?

Mapa vanili to według was dobry pomysł,
@Toobi
Dzięki, to zrobimy tak będziesz edytował mapę vanilli, mapa ma być pod tibię 8.42. Co do wynagrodzenia, to posada GoD'a na OTS'ie oraz wynagrodzenie pieniężne, które zostanie z SMS SHOPU po opłaceniu serwera dedykowanego. Kwotę, która zostanie dzielimy na członków teamu po równo. Na początku to nie będą duże zyski ale jak OTS się rozkręci to kwota dzielona powinna się zwiększać.
Podaj mi swoje GG, poprostu napisz na moje.
Ostatnio edytowany przez kamildeder (2009-06-04 20:48:18)

Ok, zaraz Ci podam. odpisz mi na GG.
Ej, Kamil, słuchaj. Ja chyba nie będę miał czasu na mapę, choć można spróbować.
Mógłbym zrobić forum, ale to zależy czy chcesz takie normal. na pun.pl, tnb.pl itd. czy chodzi Ci o normalną stronę .pl, bo tak raczej nie będę umiał. Ty będziesz miał Accmakera, więc forum może być zwykłe na pun.pl, więc ja mogę się tym zająć, dodać parę bajerów itd.

Toobi, www.Scardots.pun.pl ja już zrobiłem, ale potrzebuje osoby która pomoże zrobić nowe tematy itp.
A co do mapy wyśle Ci ją. Wejdż na GG

Zgłaszam się na pomocnika