Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
A co to?Czy może mi ktoś powiedziec jak w ng sie ustawia zeby mane regenerowało potionami? bo nie wiem zdeka ;/ mam NG od niedawna
Zbanowany
A co to?Ok spróbuje ale nie wiem , nie moge znaleźć tej zakladki gdzie mam potiona wybrac gdzie ona jest w tools?
Ostatnio edytowany przez Don Zajebistus (2009-04-18 14:06:31)

w options jest opcja manafluid czy jakos tak i zmieniasz w niej na takie mfy jakie ma uzywac i w mana restore zmieniasz od ilu many ma ich uzywac

Zbanowany
A co to?No dzieki, wkoncu wiem o co biega Tylko nie mam zakladki mana potions
Ostatnio edytowany przez Don Zajebistus (2009-04-19 00:29:41)
Zbanowany
A co to?@ refresh
nie mam tej zakladki. Ja mówie o ng 8.41. może mi ktoś powiedziec kto ma 8.41 ng? i powiedziec gdzie ta zakładka walona?
Soldier of the North
Jeśli jakimś cudem, może nie masz tej zakładki, to masz skrypt:
Spoiler:
Od autora:
Funkcja pijąca Life fluida/ mana fluida/viala, gdy za mało hp (if self.health > 150 then usefluid; zamiast 150 należy wpisać własną liczbę), niestety ponieważ life, mana fluid i vial maja ten sam ID nie da się ich poznać, więc musimy mieć otwarty BP z life fluidami, który nie ma pustych viali, skrypt po uzyciu lf'a wywala viala pod siebie. Skrypt można łatwo przerobić na MF'y, ale osobiście nie widzę takiej potrzeby, gdyż jest taka funkcja w NG domyślnie, nie wiem jak w najnowszej wersji ale w 4.6.1 niestety tez nie rozpoznaje mfow z vialami ;(.
Spoiler:
procedure usefluid;
var
i,x:integer;
cont:tcontainer;
begin
updateworld;
for i:=0 to self.Containers.count-1 do
begin
for x:=0 to self.containers.container[i].count-1 do
begin
if self.containers.container[i].item[x].id = 2874 then
begin
cont:=self.containers.container[i];
self.containers.container[i].item[x].usewithself;
sleep(100);
if cont.count = 20 then cont.item[cont.count-1].movetoground(self.x,self.y,self.z,0);
cont.item[cont.count-1].movetocontainer(cont,0,0);
break;
exit;
end;
end;
end;
end;
begin
if self.health > 150 then usefluid;
end;
Ostatnio edytowany przez Caliber64 (2009-04-20 19:46:18)