Nie tylko o Tibii i OTS...
Odkryłem cudo nie mogłem się powstrzymać i kupiłem jedno z nich xD
KAŁACH AK47 DANE TECHNICZNE: Skala 1:1 Kaliber 6 mm Materiał ABS+metal Energia strzału 0,8 J Zasięg 30 m Magazynek ok 200 kulek hi cap Bezpiecznik spustu TAK Waga 2kg Długość 87 cm Strzela ogniem pojedynczym TAK Wbudowany System Hop Up rewelacyjnie poprawia osiągi modelu Jest to system dzięki któremu wystrzelona kulka, podobnie jak w przypadku lufy gwintowanej (np. broń palna) wprowadzona zostaje w ruch rotacyjny, którego efektem zasięg modelu i jego celność na większe odległości wzrasta.
ss:
Mówie wam coś wspaniałego
Jeśli macie w domu swoje zabawki xD pochwalcie się i wrzucie ss tu
A ja mam siamochodziki i takie cioś cio jak się nacisnie to sie swieci i jezdzi ) i jeśtem ź tego ziadowolony.
A na cholere Ci to to to??? To kaczak bedziesz strzelal ? :]
ASG- Nowa zabawa wśród młodzieży i nie tylko. Jest to odpowiednik PaintBall'a
Airsoft Gun jest młodą w Polsce zabawą o zasadach zbliżonych do paintballu. Stawiany jest tutaj jednak znacznie większy nacisk na realizm podczas zabawy. Dla jednych jest pasją i sposobem na życie sam w sobie, dla innych jedynie półśrodkiem do podnoszenia kwalifikacji w szerszej działalności paramilitarnej.
Aktualnie teraz co niedzielę z kumplami się zbierami na starej strzelnicy w leśie i urządzamy polowanie na siebie Tylko ze niektórzy mają tak dopierdolone repliki ze strach się bać. Aktualnie sam mam Replikę Brytyjskiej broni snajperskiej L96A1

Dane Techniczne:
Waga 4000 g
Magazynek 3x Magazynek 25 kulek
Długość 1150mm
Prędkość 440-450 fps
Hop-Up regulowany
Typ ognia pojedynczy
Materiał metal + tworzywo
Materiał korpusu tworzywo
Materiał Lufy, spustu, napędu: METAL
Jest to bardzo silna replika i polecam tym którzy mają oko "snajperskie" ponieważ czestotliwosc strzelania z L96 jest mała W końcu to snajperka
PS: kategoria na allegro:
http://www.allegro.pl/15043_bron.html?i … =gtext&p=1
Tutaj macie do wyboru do koloru bronie

To moje:
A to przyszły zakup 
@down v
Omfg hahaha mocne XD
Ostatnio edytowany przez Evil Angel (2009-03-10 18:19:39)

Prosimy następnych użytkowników tego forum o nie wypowiadanie się w tym temacie jeśli nie wiecie o co chodzi
Np Pan wyżej /\
ASG i Ci co wiedzą o co chodzi to niech piszą a reszta jak już niech zadaje pytania Jak co pomozemy jeśli będziemy w stanie

Osobiście posiadam zepsutą M4A1 R.I.S. Chodziłem z moim bratem i jego kumplami do lasu (starego bunkru) i tam była nawalanka xD. Koleś z snajperki (nie pamiętam jakiej) z odległości 1 metra w headshota dostał xD
DANE TECHNICZNE:
Skala
Kaliber
Materiał
Energia strzału
Zasięg
Magazynek
Długość
Waga
Prędkość początkowa kulki
Strzela ogniem pojedynczym
Strzela ogniem ciągłym
Hop Up
Blokada spustu 1:1
6 mm
ABS+metal
0,7 J
30 m
20 kulek
80 cm
1,8 kg
230-260 FPS
TAK
TAK
TAK
TAK
RiciSułtan łechtaczek
Sam nie posiadam ale mój kumpel ma M4 xdd
Fajnie seryjki po oknach się wali xdd

Automaty poniezej 200zł to scierwa moim zdaniem w granicach i wiecej 500zł to są dopiero maszyny
Full metal i mają około 500FPS
Smierć na miejscu
A jesli chcesz mieć zwykłego ale do tuningu pistolet to polecam mój L96A1. Łatwo z niego wytargać 700FPS
Wystarczy wymienić, Tłok, spręzynę i wzmocnić GearBox
I mam lekko ponad 600fps
(najtańsze wiatrówki około 100zł, posiadają od 1000-1300fps )