Nie tylko o Tibii i OTS...

siemka poszukuje otsa z rl addonami czyli takimi co sie za items robi z góry dzieki najlepiej z przerobiona mapka pisac na dwa gg lub dac linka oto gg 5778125 lub najlepiej na to gg 4066931

5734279ja też cały czas szukam i wydaje mi się że nie znajde :( trzeba sobie zrobić samemu lub kupić na allegro :(

OTS na 8.1 z rl addonami to jest przerobiony Evolutions Aciek OTS. Powinienes znalesc na google

5734279wpisałem evolution by aciek i od razu mi znalazło

Pomogłem? To daj reputka
PanDemon napisał:
Pomogłem? To daj reputka
Buahahahhshhsadhsajfhkjdafhkdsf
nie rozśmieszaj mnie ;]

Cinek napisał:
PanDemon napisał:
Pomogłem? To daj reputka
Buahahahhshhsadhsajfhkjdafhkdsf
nie rozśmieszaj mnie ;]
Hey może komuś to naprawdę pomogło ja myśle że reput od gościa któremu to pomogło należy sie PanuDemonowi
grrr......
weś to do serca Cinek
ja znam 1 od mojego kumpla czesto duzo ludzi gra jestem na nim GM nick Doners P dozo konkursow itp
IP:85.14.120.164
niepodaje ile exp x a ni takie bo niekiedy sa zmieniane teraz cyba 200x exp dalej niepamietam.
Ostatnio edytowany przez Doners (2008-02-11 18:23:44)

http://195.114.0.143/evo/
ots nie jest pod hamachi exp x 8 mi sie podoba silnik evo
Koledzy Up1 i Up2 proszę do innego działu.
@Up3.
Tak, naprawde się tym wysilił o.O Tyle to i ja moge pomóc.... musze się wziąść za te, o to, Forum Musze skołować Modka tutaj bo dobijają mnie niektóre spamy i posty.
@up cinek ty myslisz ze tak latwo P
Sory że odźświeżam...
@Up
myśle że tak. Ponieważ jeśli taki noob jak Sir~ mógł dostać moda z tego powodu że był jednym z pierwszych tutaj to ... wiesz... ;]

prosze http://www.sendspace.pl/file/EOuIiI9C/
to jest orginalna strona do sciagniecia
sam go ostatnio sciagalem wiec nie bylo wirow czy czegos jak chcesz to mozesz sprawdzic
jest to evo 8.1 od acka z rl addon
pomoglem daj reputka;]
Ostatnio edytowany przez maciejka07 (2008-02-15 19:35:02)