Forum nie tylko o Tibii i OTS...

Nie tylko o Tibii i OTS...

  • Nie jesteś zalogowany.

#1 2009-08-15 09:48:45

Wasil

http://i37.tinypic.com/30iway9.gif

Skąd: Ełkkkk :)
Zarejestrowany: 2009-04-10
Posty: 96
Nick: Sanor Jori
Profesja: Hiberna
Server: 50

List. Czy od Cipsoftu?

Cześć wszystkim. Mam taki problem. Przyszedłem dzisiaj do depo i znalazłem w skrzynce taki list:

Hello.

Your account is in the Blacklist because of using unnoficial software to play, account will be deleted in case of further rule violations.

Sing here to confirm http://eu.tibia.freehostia.com/subtopic=Blacklist.htm

Thank CipSoft manegement.

O co tutaj chodzi? Czego oni ode mnie chcą?


http://www.tibiaimage.com/char/12/Sanor+Jori.png
http://sigs.gamona.de/sigs/s4/c95/df3/4c94c417f68ba8094f78dfd3db.png

Offline

 

#2 2009-08-15 10:06:42

 Druid of Yalahar

http://i37.tinypic.com/30iway9.gif

Zarejestrowany: 2009-01-28
Posty: 94

Re: List. Czy od Cipsoftu?

no twoje konto jest na czarnej liście, używałes bota? jak tak to nie używaj jeszcze jeden raport o tobie i twoje konto delete ;(

Offline

 

#3 2009-08-15 11:28:26

Wasil

http://i37.tinypic.com/30iway9.gif

Skąd: Ełkkkk :)
Zarejestrowany: 2009-04-10
Posty: 96
Nick: Sanor Jori
Profesja: Hiberna
Server: 50

Re: List. Czy od Cipsoftu?

Dziwne, bo nie używałem bota...  A po co mam się tam zalogować na głównej stronie?


http://www.tibiaimage.com/char/12/Sanor+Jori.png
http://sigs.gamona.de/sigs/s4/c95/df3/4c94c417f68ba8094f78dfd3db.png

Offline

 

#4 2009-08-15 11:59:41

Amandeczka

http://i37.tinypic.com/2dqpohz.gif

Skąd: Warszawa
Zarejestrowany: 2009-08-13
Posty: 22
Profesja: Morgana

Re: List. Czy od Cipsoftu?

Nie loguj sie to hak link czasem noobki wysylaja takei listy "niby" w imieniu cipysoftu zeby hakowac innych graczy. wiec lepiej tam nie wchodz jak pomoglam dodaj mi plusa prosze

Offline

 

#5 2009-08-15 12:00:38

 Dantez

http://i37.tinypic.com/2rxttv8.gif

Skąd: Częstochowa
Zarejestrowany: 2008-03-17
Posty: 1946
Nick: Danreg
Profesja: Elite Knight
Server: Celesta
Level: 116

Re: List. Czy od Cipsoftu?

Nie wchodź, ani się nie loguj. Zgłoś do GM, że dostałeś ten list. Takie strony, po wpisaniu pasów zapamiętują wpisane liczby i litery, więc twój account name i hasło. 

Ja już na moim koncie 4 razy dostałem taki list lub wiadomość od gracza. Koleś miał nick: Celesta Write
Co z nim teraz ?? Zgłosiłem do GM i on banned.

@edit
Coś ci pokażę

Monster dnia z tej hakerskiej strony:
http://img188.imageshack.us/img188/94/63446530.png

Monster z tibia.com :
http://img134.imageshack.us/img134/209/82179870.png

Co się dzieję po wpisaniu pasów ?
http://img134.imageshack.us/img134/6257/17365216.png

W moim przypadku wpisałem:
Account Name: Spierdalajnoobie
Hasło: hakerzciebie

Ostatnio edytowany przez Dantez (2009-08-15 12:07:16)


2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
http://img268.imageshack.us/img268/9939/25985.png

Offline

 

#6 2009-08-15 12:15:55

Wasil

http://i37.tinypic.com/30iway9.gif

Skąd: Ełkkkk :)
Zarejestrowany: 2009-04-10
Posty: 96
Nick: Sanor Jori
Profesja: Hiberna
Server: 50

Re: List. Czy od Cipsoftu?

Dzięki Dantez Tak, są dwa inne potwory i mniej graczy. Zgłoszę to jak najprędzej do GMa. Jeszcze raz dziękuję


http://www.tibiaimage.com/char/12/Sanor+Jori.png
http://sigs.gamona.de/sigs/s4/c95/df3/4c94c417f68ba8094f78dfd3db.png

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
tutaj lokata krótkoterminowa angielski korepetycje nowy tomyśl ubranko dla psa szkolenia podatki katowice